Powered by Smartsupp

Balanční podložka - modrá

Balanční podložka - modrá hodnocení (0)
vytisknout poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
704322
Cena s DPH: 622,38 Kč
Cena bez DPH: 514,36 Kč
Skladová dostupnost:
Externí sklad 1 - 3 dny
-+



  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Balanční podložka - modrá

Žádaná balanční podložka je víceúčelová masážní a balanční pomůcka, která pomůže procvičit celé tělo a pozvedne běžné cvičení na vyšší úroveň. Balanční podložka má řadu využití. Pravidelným balancováním máte možnost zpevnit svalstvo kolem osy páteře, svalstvo hýždí, stehen i lýtek. Vaše postava se vytvaruje a cvičení na balanční podložce bude radostí pro celou rodinu.

Balanční cvičení s balanční podložkou
Pumpičkou, která je součástí balení, můžete měnit objem balanční podložky a tím ji přizpůsobit Vaší kondici a potřebám. Cvičení na méně nafouknuté balanční podložce je náročnější. Balanční pomůcky jsou skvělé pro rehabilitační cvičení.

BALANČNÍ PODLOŽKA PŘI STÁNÍ
Stání na podložce – nestabilita balanční podložky zefektivňuje balanční trénink. Dochází k posilování svalstva, posílení kotníků, lýtek a stehen. Míru nestability a tedy i stupeň obtížnosti můžete snadno kontrolovat rozsahem nafouknutí balanční podložky. Stání (pošlapávání) na balanční podložce, ať už jednou či oběma nohama, má svůj masážní a akupresurní význam – masáží jsou stimulovány důležité reflexivní body na chodidlech, což může mít pozitivní vliv na funkci jednotlivých orgánů a na zlepšení krevního oběhu.

Balanční podložka při sezení
Při sezení – můžete použít na kterékoli židli, křesle (jakémkoli sedadle) v kanceláři nebo doma. Sezení na balanční podložce je blízké sezení na fitballu (velkém míči). Sezení na podložce napomáhá správnému držení těla, přispívá k posílení svalstva a ke zpevnění zad.

KOMPLEXNÍ CVIČENÍ S BALANČNÍ PODLOŽKOU
Sedy - lehy, kliky, dřepy – balanční podložka může pozvednout běžné cviky na vyšší úroveň. Kopulovitý tvar a nerovnost výrobku poskytuje výborný funkční trénink. Podložku (či dvě balanční pomůcky pro každou nohu) použijte při cvičení dřepů, zvýšíte tím zátěž a tedy i požadovaný výsledek. Cvičíte-li sedy - lehy za použití fitballu, umístěte pod každou nohu jednu balanční podložku. Při stejném cviku můžete také fitball nahradit balanční podložkou. Při klicích použijte dvě podložky pod každou ruku. Zvýšíte tím náročnost a efektivitu cvičení.

PARAMETRY BALANČNÍ PODLOŽKY:
Rozměr: průměr 34cm
Barva: modrá
Nosnost: 120kg
Materiál: jemné PVC
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
CZK | EUR
0 kusů / 0

Papírnictví Praha - více než 50 000 položek skladem
osobní odběr 0,-  doprava od 60 Kč, možnost platby kartou