Powered by Smartsupp

Chytrá modelína / mix barev / 50g

Chytrá modelína / mix barev / 50g hodnocení (0)
Kód:
449106
EAN:
8590331331482
Výrobce:
wiky

Prodej ukončen




  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Chytrá modelína / mix barev / 50g

Inteligentní plastelína - tento pojem je známý především mezi mláděží. Modelína je ideální jako antistres k uvolnění napětí, bláznivá hračka do kanceláře i domácnosti, ideální dárek k narozeninám i jen tak pro radost.
Tato hmota má oproti klasické plastelíně speciální vlastnosti. Inteligentní modelína je velmi viskózní, deformuje se dokonce i vlastní hmotností. Skáče jako hopík, natahuje se jako žvýkačka, trhá se jako papír, tříští se jako porcelán, některé druhy ve tmě svítí, jiné mění barvu, přisávají se k magnetu nebo dokonce slabě elektrizují.
Její hlavní výhodou zůstává čistota při práci s ní. Nelepí se na prsty a není tak mastná jako normální plastelína. Je vyrobena na bázi silikonu, takže nikdy nevyschne ani se nezačne drolit.
Plastelína se svými vlastnostmi podobá žvýkačce. Vyzkoušejte svou trpělivost, mačkejte plastelínu a udělejte v ní bubliny, které můžete prasknout nebo se nechte překvapit do jaké vzdálenosti je možné ji natáhnout. V žádném případě ale plastelínu nekonzumujte!
A co takhle hop koule? Není problém! Z modelíny si můžete udělat malé i velké „hopíky“ a budete koukat jak umí odskakovat.
Tím však zábava nekončí. Pro ty šikovnější je tu výzva! Roztrhnout plastelínu! Chytnout ji oběma rukama a rychle trhnout? Nebo ji chytit mezi prsty a zkusit roztrhnout jako papír? Ano i to je možné, ale chce to však určitou praxi a ne každému se to na první pokus podaří. O to více si užijete spoustu zábavy.50g
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Zákazníci s tímto produktem zakoupili také
Alternativní zboží
CZK | EUR
NAPOSLEDY NAVŠTÍVENÉ

CRT pastelka MARINO Orange

CRT pastelka MARINO Orange. Tyto umělecké akvarelové tužky skvělé kvality zaujmou svými brilantními barvami, ...

CRT pastelka MARINO Orange
50,34 Kč bez DPH 41,60 Kč
Externí sklad 1 - 3 dny
-+
0 kusů / 0

Papírnictví Praha - více než 50 000 položek skladem
osobní odběr 0,-  doprava od 60 Kč, možnost platby kartou