Powered by Smartsupp

Deodorant Cobalt, pánský, 150 ml, REXONA

Deodorant Cobalt, pánský, 150 ml, REXONA hodnocení (0)
vytisknout poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
KHSZ25
Výrobce:
REXONA
Cena s DPH: 83,18 Kč
Cena bez DPH: 68,74 Kč
Skladová dostupnost:
Momentálně nedostupné



  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Deodorant Cobalt, pánský, 150 ml, REXONA
Mimořádně výkonný antiperspirant - deodorant ve spreji z řady Rexona DRY pro muže. Perfektně chrání proti pocení i zápachu až na 48 hodin. Představuje vynikající ochranu i v nejvypjatějších momentech. Díky patentované technologii Motionsense reaguje přímo na pohyb a proto vždy poskytne dlouhotrvající ochranu proti nepříjemnému zápachu i pocení. V tomto deodorantu naleznete spojení špičkové technologie a nevšední preciznosti.

Mimořádná účinnost proti zápachu a tvorbě potu
Technologie Motionsense - čím více pohybu, tím vyšší účinnost
Vynikající ochrana i v nejvypjatějších momentech
Svěží vůně
Neobsahuje alkohol

Motionsense
Patentovaná technologie díky které váš deodorant "pozná" jak intenzivně se pohybujete. Jedná se o systém unikátních mikrokapslí obsažených v antiperspirantu, které se z povrchu podpaží pozvolně uvolňují a to o to více, čím jste aktivnější. Při pohybu dochází k jejich prolomení, čímž se uvolňuje vůně. Díky tomu začíná antiperspirant působí v tu správnou chvíli - tedy již před začátkem pocení.

Aplikujte denně na pokožku v podpaží. Pokud získáte pocit slábnutí účinku, jednoduše aplikaci opakujte. Vhodný pro všechny typy pokožky.


Složení:
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 butyl ether, Parfum, Disteardimonium hectorite, BHT, Propylene carbonate, Caprylic/capric triglyceride, Gelatin crosspolymer, Cellulose gum, Sodium benzoate, Hydrated silica, Voda, Sodium starch octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrolysed corn starch, Silica, BHT, Propylene carbonate, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
CZK | EUR
0 kusů / 0

Papírnictví Praha - více než 50 000 položek skladem
osobní odběr 0,-  doprava od 60 Kč, možnost platby kartou